پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

نوروزی: بخش اعظمی از مجلس دهم در اختیار دولت است

عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت:‌ آقای رئیس جمهور هرچه خواسته مجلس به وی داده و مشکلی ندارد و اینکه می‌گوید من اختیاری ندارم بهانه‌تراشی است و اختیارات وی از روسای جمهور قبل هم خیلی بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 14
کد خبر: ۱۹۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به اظهارات رئیس جمهور در بحث اختیارات گفت: رئیس جمهور از هر نظر از اختیارات کافی برخوردار است. آیا منظور رئیس جمهور از اینکه می‌گوید اختیار ندارم این است که اختیار سایر نهادها را به وی بدهند؟

 

وی افزود: بخش‌های مختلف همچون اقتصاد، فرهنگ، محیط زیست و... در اختیار رئیس جمهور است. آقای رئیس جمهور باید از این اختیارات و با هماهنگی با قوای دیگر از توان قوای دیگر هم برای پیشبرد امور استفاده کند.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: آقای رئیس جمهور باید ساعت کاری خود را بالا ببرد، برای رئیس جمهور یک کشور مانند ایران کار نزدیک به 20 ساعت لازم است تا بتواند امور مختلف کشور را اداره کند.

 

نوروزی خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور باید خارج از مسائل حزبی و با پرهیز از استفاده از نیروهای فرتوت و پیر از نیروهای جوان استفاده کند، این نیروهای جوان و در عین حال کارکشته هستند که می‌توانند کار کنند.

وی افزود: آقای رئیس جمهور هرچه خواسته مجلس به وی داده و مشکلی ندارد و اینکه می‌گوید من اختیاری ندارم بهانه‌تراشی است و اختیارات وی از روسای جمهور قبل هم خیلی بیشتر است.

 

عضو فراکسیون روحانیت مجلس در پایان گفت: از سوی دیگر بخش اعظمی از مجلس دهم در اختیار آقای رئیس جمهور است و در واقع نیمی از مجلس وکیل‌الدوله هستند و دولت با تلاش خود آنها را روی کار آورده، از نظر حوزه قانون‌گذاری نیز هیچ کمبودی ندارد و قوه قضائیه هم در خدمت دولت است و تنها باید خود آقای رئیس جمهور کارش را بیشتر کند و با تحرک باشد و با معاونین و مشاوران جوان، وزرا، استانداران و... زیر 50 سال کار کند.

منبع : فارس

ارسال نظر